Як називається маленька глибока тарілка?

Креманка або розетка призначена для подачі десертів, фруктів, морозива, желейних десертів порційно. Вони глибокі, мають діаметр 8-12 см, найчастіше на ніжці.

  • Види тарілок Ефектний стіл для свята починається з відповідного посуду. …
  • Їдальня глибока У ній подають суп, окрошку, бульйон та інші види перших страв. …
  • Їдальня дрібна Використовується для подачі других гарячих страв. …
  • Закусочна велика …
  • Закусочна дрібна …
  • Пиріжкова …
  • Десертна глибока …
  • Десертна дрібна

Салатник. Це глибока тарілка місткістю понад 120 см3 використовується для подачі як салатів, так і солоних, маринованих, свіжих овочів. Десертні пластини.

Обідня (їдальня) тарілка Плоска посуд, застосовуваний для сервірування тарілками будь-якого столу. Діаметр виробу зазвичай становить 25-32 см. Це універсальний варіант, оскільки підходить для подачі гарнірів, основних та других страв.

loading
×