Чи можна додати до гуляшу крохмаль замість борошна?

Крохмаль Кукурудзяний або картопляний крохмаль чудово замінює борошно у тортах, пирігах, кексах, печиво. Крохмаль більш в'язкий, тому його потрібно класти у блюдо в 3 рази менше, ніж якби ви поклали борошна.

Для того щоб загуснути гуляш, за кілька хвилин до закінчення готування можна, можливо додати борошно або кукурудзяний крохмаль, розведений водою. Хоча робити це зовсім не обов'язково, так як яловичина містить колаген, який перетворюватиме на желатин під час гасіння, загущаючи соус.

Якщо готується підлива для м'яса, то найкраще загустити її відвареною картоплею. Одну зварену картоплину розм'якшіть у пюре і додайте в підливу. Можна додати ложку манки. Крупа розбухне і розчиниться, а соус загусне.

loading
×