Чи можна додавати олію до мила?

Тверді олії теж будуть надзвичайно корисні в милі, але їх краще додавати у нерозплавлену основу та гріти разом. на 100 г основи – 1/3-1/2 ч. л. олії.

Вибір олії залежить від Вашого смаку: оливкова, мигдальна, абрикосова, персикова, обліпихова, олія шипшини, авокадо і т. д. Варто враховувати, що кожне олія має властивості. Кількість базового олії становить, зазвичай, половина чайної ложки на 100 р.

Вершки або молоко (у рідкому вигляді), додані в мило, можуть скиснути та запліснівніти; Цедра цитрусових (у свіжому вигляді), додана в мило, Згодом може запліснівніти; Шоколад або какао порошок дають борошнистий (білий) наліт на милі; Ягідне варення надає милу брудний сіро-фіолетово-зелений колір.

loading
×