Чи можна еклери випікати з конвекцією?

Скільки часу і за якої температури випікати еклери Якщо ви готуєте десерт в електричній духовці, слід встановити режим випічки «Конвекція», щоб гаряче повітря рівномірно циркулювало по всьому простору техніки.

А ось для еклерів та інших виробів із заварного тіста, а також при випіканні кексів або масляних бісквітів, краще використовувати режим «Верх-низ» без вентилятора, оскільки гаряче обдування часто призводить до того, що еклери та кекси в процесі випічки тріскаються та рвуться.

У режимі 50-60 градусів чудово сушаться овочі, фрукти, трави, гриби, особливо із застосуванням конвекції. Можна, можливо використовувати ці ж режими для приготування домашньої пастили та розморожування продуктів. Ну, а 80 градусів – це підходяща температура для томлення.

Еклери-профітролі випікаються у два етапи: 6-а. Розігріваємо заздалегідь духовку до 180-190 градусів. Випікати при високій температурі в режимі "турбо" 20-25 хвилин.

loading
×