Чи можна їсти арахіс при захворюванні печінки?
Горіхи Грецькі та кедрові, мигдаль і фундук — все це справжня криниця того, що любить печінку з продуктів харчування і що корисно для людини – як їсти, так і пити в подрібненому вигляді, у складі різних оздоровчих та освіжаючих смузі та коктейлів.
Грецькі горіхи корисні для печінки. Лікар-дієтолог Олександра Ноєв перерахувала продукти, які допомагають відновити печінка. За словами фахівця, варто вживати грецькі горіхи, а також цибуля, часник, куркуму та грейпфрут. "Для здоров'я печінки я раджу щодня вживати від 3 до 5 плодів грецької горіха.
Ідеальні горіхи для печінки – це бразильська горіх, грецька горіх, горіх пекан та мигдаль. Бразильський горіх – хороше джерело селену – воно дуже важливе для людей із захворюваннями печінки, тому що оберігає клітини печінки від пошкоджень, зміцнює імунітет та сприяє еластичності тканин.