Чи можна їсти багато доширака?

До очевидних мінусів цього продукту можна віднести надлишок натрію, який у нормі необхідний нормального функціонування нашого організму, але у великих кількостях він загрожує підвищеним ризиком раку шлунка, хвороб серця та інсульту..Mar 4, 2022

Шкідливість локшини швидкого приготування – це надлишок натрію, який у великих кількостях може призвести до раку шлунка, хвороб серця та інсульту. Крім того, локшина містить різні консерванти та підсилювачі смаку.

Це один-два рази на місяць. Звісно, ​​з погляду здоров'я та дієтології, це їжа не шкідлива, однозначно, але вона й не корисна. Тому не треба нею зловживати. Якщо ви дозволяєте періодично її вживати, якщо немає іншої їжі, то особливо шкоди не буде.

Якщо їдіть «Доширакщодня – відбувається травматизація слизової оболонки шлунка: шлунковий сік гірше виробляється, перетравлення – порушується, а локшина – гниє в організмі.

loading
×