Чи можна їсти багато сухарів?

При занадто частому їх вживанні можливі розлади шлунково-кишкового тракту та запори. Також слід бути обережними тим, хто страждає на виразкові хвороби. Їм повністю протипоказані сухарі з житнього борошна, а також варто вживати пшеничні сухарі якомога рідше.

Вони не втрачають необхідних організму речовин, які містять хліб як з пшеничного, так і з житнього борошна. При сушінні користь сухарів не менш ніж хліба, До складу якого входять мікроелементи: калій, магній, кальцій, фосфор, вітаміни груп В, РР, амінокислоти, клітковина.

Увечері наша фізична активність, як правило, вкрай низька, тому калорії витрачати нема куди. Для утримання ваги краще виключити з раціону всі продукти, приготовані на основі рафінованого борошна: білий і чорний хліб; макарони з борошна вищого гатунку; сушіння, пряники, печива, сухарі; випічку будь-якого роду.

loading
×