Чи можна їсти ікру з камбали?

Смажена ікра камбали – Смачний і ситний делікатес. Його можна, можливо подавати як окрему страву, так і поєднувати з іншими продуктами. Смажена ікра камбали виходить дуже ніжною. Кляр для смаження можна, можливо вибрати абсолютно будь-який, борошно, сметана, кунжут і багато інших.

Ікра камбали містить лецитин, йод, залізо, калій, вітаміни А, Е та групи В, жирні кислоти Омега-3 та Омега-6. Продукт позитивно впливає на мозкову діяльність та працездатність, стан шкіри та волосся. У солоному вигляді ікра не рекомендується людям із захворюваннями нирок, гіпертонією та патологіями серця.

Користь камбали. Достатньо 200 г філе, щоб забезпечити організм необхідною добовою нормою білка. Її м'ясо – це джерело вітамінів, мікро- та макроелементів, які позитивно впливають на імунітет та стан людини в цілому. Йод покращує працездатність щитовидної залози та нормалізує гормони.

loading
×