Чи можна їсти ковбасний сир?
Сир ковбасний копчений корисний, смачний і завжди є гарним доповненням як до повсякденного харчування, так і до святкових гулянь.. Цей сир виготовляється з натуральних сирів як твердих, так і м'яких. Зазвичай їх змішують з сиром, жиром, олією, спеціями, вершками та багатьма іншими добавками.
Що таке ковбасний сир? Це різновид сиру плавленого, спеціально сформованого в батони та злегка підкопченого. Ось тільки за всіх часів він готувався з однієї сировини – звичайного твердого або напівтвердого сиру, який не пройшов у торгівлю за якимись критеріями якості.
склад: сир нежирний для плавлення, сир напівтвердий, вода, вершкове масло, молоко сухе знежирене, солі-плавителі ("фонакон", натрій фосфорнокислий двозаміщений), сіль кухонна харчова.
Якісний копчений сир, Виготовлений традиційним способом, зберігає в собі всю користь натурального продукту. У ньому міститься багато кальцію, який незамінний для підтримки здоров'я волосся, нігтів та кісткової тканини. Також у ньому багато тваринного білка, який добре засвоюється організмом.