Чи можна їсти маршмеллоу?

Застосування маршмеллоу у кулінарії Цей варіант жувального зефіру можна їсти просто так, а також прикрасити їм різні десерти, кондитерські вироби (З них роблять мастику). Їх додають у салати та морозиво. В Америці маршмеллоу є досить незвичайним чином, їх смажать на багатті, насадивши на паличку.

Можна їсти просто так Маршмеллоу – повністю готовий до вживання продукт, так що можна, можливо нічого не вигадувати і насолоджуватися ним просто так. Пастилки присипані зовні тонким шаром крохмалю, а всередині вони ніжні та тануть у роті.

Маршмеллоу – Ідеальна готова начинка для солодких пирогів і мафінів, наповнювач для тарталеток і крему.

Такий десерт на ніч зберігає солодкий смак, але вважається низькокалорійним. До корисних дієтичних смаколиків відносять: Зефір або маршмеллоу. Його дозволяється їсти навіть у розвантажувальні дні.

loading
×