Чи можна їсти рис з оцтом?

Оцет, що додається в Мал при варінні, допоможе освітлити зерна. Тому, якщо необхідно досягти яскраво-білого кольору вареного рису, достатньо додати у воду підлогу чайної ложки столової оцту на 1 л води. Щоб Мал вийшов розсипчастим, краще вибирати довгоозерні сорти.

Оцет додають в рис, щоб надати готовій страві білого кольору. Білий рис іноді буває брудним на вигляд, а оцет чудово змиває весь пил і робить зерна білими. Таке страва виглядає значно апетитнішою. Ось як потрібно готувати рис, щоб він вийшов яскраво-білого кольору, розсипчастим та ароматним.

У рисовому оцті є антиоксиданти, що дозволяють уповільнити процес старіння клітин, що з позитивного боку впливає стан шкірних покривів. Крім того, оцтова кислота є ефективним борцем із зайвим жиром і дозволяє очистити організм від непотрібних шлаків та токсинів.

loading
×