Чи можна їсти серце корови?

Яловиче серце широко використовується в кулінарії. Його можна відварювати, тушкувати, смажити, запікати. Готують його як повністю, так і нарізаним на шматочки. Відварене яловиче серце використовується як інгредієнт у закусках та салатах.

Яловиче серце володіє приємним м'ясним, трохи солодкуватим смаком, трохи нагадує яловичу печінка.

Ялов'яче серце – це харчовий продукт тваринного походження, що належить до першої категорії субпродуктів. За харчовою цінністю він практично дорівнює м'ясу, яке смакові якості високо цінуються в кулінарії. Ялов'яче серце має густий червоно-коричневий колір, складається з м'язів і має дуже пружну консистенцію.

Багато корисних властивостей серця пояснюються високим вмістом вітамінів. Тут присутні: вітаміни C, E, PP та вітаміни групи В (В1, В2, В5, В6, В9, В12)… Усі вони можуть стати в нагоді – для вашого імунітету та обміну речовин, стабільної нервової системи, здорової шкіри, судин тощо. буд.

loading
×