Чи можна їсти слабосолона скумбрію?

Всім любителям риби обов'язково потрібно приготувати цю страву. Малосольна скумбрія за цим рецептом виходить неймовірно смачною. За рахунок маринування з овочами риба набуває неповторного смаку.

Склад та корисні властивості скумбрії солоною Так само в солоній скумбрії містяться вітаміни: РР, А, В, D, Е та мікроелементи: цинк, селен, залізо, фосфор, натрій, магній, кальцій, калій. Не слід вживати в їжу солону скумбрію, людям із захворюваннями ШКТ, печінки, нирок, гіпертонією

Солону та копчену скумбрію не рекомендують вживати людям із хронічними захворюваннями шлунково-кишкового тракту, печінки та нирок. Джерелом дивовижного смаку японської кухні часто стає кацуо-буси – сушена скумбрія.

loading
×