Чи можна їсти тушонку?

Чи можна їсти тушонку без термічної обробки, одразу з банки? Так, продукт відразу готовий до вживання. Щоправда, смачніше буде все-таки, якщо розігріти, адже у банку є жир. Кулінари радять робити це на водяній бані, а не на сковороді. Mar 27, 2020

М'ясо з тушонки може позитивно впливати на організм. У тушонці є всі необхідні білки, жири та вуглеводи. Цей продукт дуже поживний. При вживанні тушонки потрібно дотримуватись міри, оскільки цей продукт є дуже жирним.

Вживають яловичу тушонку як самостійну страву, додають у каші, картопля, макаронні вироби та супи, жульєни, гарячі закуски та бутерброди. Додають її і до салатів. Також можна, можливо приготувати азу чи рагу, смачний м'ясний пиріг, тушковану з яловичиною квасолю чи перлову кашу.

Правильна тушонка містить різні корисні елементи та вітаміни, включаючи мікро- та макроелементи: натрій, калій, фосфор, магній, кальцій, залізо, а також вітаміни: В1, В2, В6, Е, РР та ін.

loading
×