Чи можна їсти вчорашні макарони?

Дієтолог поділилася, чому не можна їсти «вчорашні» макарони У макаронах міститься крохмаль, який при розігріванні стає модифікованим і тому погано перетравлюється. При використанні їх на другий день у продукті виробляються електрони, внаслідок чого виникають вільні радикали.

Приготовлені макарони зберігаються у холодильнику від трьох до п'яти днів. Після цього макарони втрачають свої смакові якості, а ймовірність появи цвілі зростає.

«Макарони треба їсти свіжими, бо якщо їх розігрівати, особливо в мікрохвильовій печі, крохмаль, найважливіший вуглевод борошна, стає модифікованим і погано перетравлюється. В результаті повторної обробки від нього, можна сказати, відриваються електрони, і макарони містять уже вільні радикали.

Як це можна виправити? Спочатку потрібно прогріти сковорідку і розтопити невеликий шматок вершкового масла. Далі вводимо натуральну томатну пасту та плавлений сир. Потримайте продукти на сковороді, перемішайте. Після відправляйте самі макаронні вироби і трохи обсмажте в апетитному соусі.

loading
×