Чи можна какао заварювати окропом?

Якщо просто залити окропом какао, ви отримаєте напій не гірше, ніж з додаванням цукру або молокаадже насиченість смаку залежить від якості використовуваного порошку. Обов'язково перевірте відсутність домішок та наявність жирності, бажано більше 20 відсотків. Без молока та цукру какао готують ацтеки.

Уникати його варто і людям із захворюваннями нервової системи та страждаючим підвищеною кислотністю. Вчені стверджують, що какао корисно людям віком старше 50 років, тому що стимулює роботу мозку та допомагає у профілактиці нейродегеративних захворювань, у тому числі хвороби Альцгеймера.

Процес приготування:

  1. Засинаємо у чашку какао;
  2. Заливаємо воду і добре перемішуємо воду та какао протягом 30-45 секунд;
  3. Підігріваємо молоко, але не доводимо до кипіння;
  4. Заливаємо нашу основу з води та какао підігрітим молоком;
  5. Вуаль! Солодке какао готове.

Feb 1, 2022

Додати трохи гарячої води і ретельно перемішати, до зникнення грудочок. Додати молоко та воду, перемішати ще раз до однорідного стану. Поставити суміш на вогонь та довести до кипінняале не кип'ятити. Пити можна як гарячим, і холодним.

loading
×