Чи можна кокосове молоко розбавляти водою?

Знову ж таки, при готуванні, його можна розбавляти водою над пропорції 1 до 1, як у більшості рецептів тайської кухні, а пропорції 1 частина молока на 1,5 порції води, що дуже економічно, але аж ніяк не позначається на смак страви. Навпаки, якщо не розбавити його, все буде надто густим.

Для кокосового молока змішайте 50 г сухих сумішей із 200 мл води (Співвідношення 1:4). Пропорції для розведення з водою – 50 г молока на 150 мл води. Пропорції для розведення з водою – 50 г молока на 150 мл води.

Як пити кокосове молоко Пити у чистому вигляді кокосове молоко не рекомендується. Його щільна структура і жирність схожі з вершками, тому досить часто продукт використовують як добавку до кави. Кокосове молоко можна розбавляти водою та пити замість коров'ячого чи козячого.

Більше густе зазвичай використовують для приготування десертів та жирних соусів, менше – у супах, а також для інших основних страв. Що стосується аромату та смаку – то вони досить нейтральні, нічого спільного з кокосової стружкою та батончиком "Баунті". Щойно вловимий запах кокоса і легка насолода.

loading
×