Чи можна мити рис для різотто?

Промивання рису водою. Промивати рис НЕ ПОТРІБНО. Різотто має зберігати липку консистенцію.

Плов має бути розсипчастим, а різотто – Кремоподібним. Як бачите, сорт рису дуже важливий; те, що підходить для приготування різотто, Не годиться для плову. І ще один нюанс. рис арборіо перед приготуванням різотто не потрібно мити.

Рис для різотто має бути круглим і коротким. В Італії для приготування цієї страви використовують сорти Арборіо, Карнаролі, Віалона Нано. У Росії у магазинах продається найчастіше Арборіо. Єдина особливість готування різотто з цього рису полягає в тому, що з'їдати його потрібно відразу ж, не залишаючи про запас.

Басматі, жасмин та Мал для суші: витримайте 15-30 хвилин, якщо в рецепті не вказано інше Короткозернистий крохмалистий Мал (арборіо): не замочувати Звичайний полірований білий Мал: замочіть на 0-15 хвилин (рекомендується, але не обов'язково)

loading
×