Чи можна пекти на вершковому маслі?

Справжнє вершкове олія має жирність від 72%. Все, що нижче – це натуральний продукт. Для того щоб випічка вийшла легкою та повітряною, найкраще підійде олія 82,5% жирності. Обов'язково перевір, щоб у його складі не було жодних добавок.

Чим замінити соняшникова олія: 8 варіантів для випікання та смаження

  1. При виборі олії шеф-кухарі та шанувальники кулінарії орієнтуються на такий показник, як температурна точка горіння. …
  2. Ріпакове олія
  3. Олія авокадо …
  4. Рафінована оливкова олія
  5. Олія гхі …
  6. Рафінована кокосова олія
  7. Розтоплене вершкове олія
  8. Йогурт

Краще не використовувати спред для смаження та випікання: у ньому міститься близько 11% поліненасичених жирних кислот, які при нагріванні виділяють канцерогени. Це менше, ніж у деяких видах маргарину (від 10,8 до 42%), але більше, ніж у вершковому олії (3%).

loading
×