Чи можна підігріти глінтвейн у мікрохвильовій печі?

Виливайте вміст пляшки в керамічну чашку або невелику каструлю і нагрівайте на повільному вогні або в мікрохвильової печі градусів до 70–80.

Глінтвейн виробляють за допомогою нагрівання (70-78 ° C) вина разом з цукром і прянощами. Нагрівання проводиться на середньому вогні при періодичному помішуванні, після чого потрібно дати глінтвейну настоятися під кришкою 40-50 хвилин, аромат спецій відкривається поступово.

Якщо вино сухе, можна, можливо покласти столову ложку цукру чи меду. Поставте миску в мікрохвильову пекти, виставте максимальну потужність і нагрівайте напій близько 7-8 хвилин. Слідкуйте, щоб вино не кипіло. Готовий напій обережно розлийте по келихах або кухлях і подавайте до столу гарячим.

loading
×