Чи можна поставити варити заморожену курку?

Як варити курку правильно Заморожену курку краще заздалегідь розморозити. Так м'ясо звариться рівномірніше та швидше. Якщо часу на розморожування немає, закладайте заморожене м'ясо тільки в холодну воду. Час варіння після закипання води доведеться збільшити на 10–20 хвилин залежно від розмірів курки.24 Oct 2018

Можна, можливо чи відразу готувати заморожену курку? Якщо ви дійсно обмежені у часі, можете одразу розпочати готувати заморожену птаха, тільки дотримуйтесь певних правил. Курку слід готувати в духовці або на плиті (смажити або варити), де температура буде досить високою, щоб убити будь-які бактерії.

Заморожене м'ясо слід попередньо розморозити. Домашня курка або півень варяться від 2 до 6 годин. Бройлер буде готовий швидше – за 40 хвилин шматками або за годину-півтори – цілком. Які спеції можна використовувати для варіння курки: цибулю, моркву, чорний і запашний перець, трохи лаврового листа.

Заморожена заготівлі краще дати відтанути. Коли це неможливо, птаха обов'язково заливають холодною водою і ставлять на вогонь. Щоб визначитись, скільки варити заморожену курку, додайте до часу таблиці 10–20 хвилин.

loading
×