Чи можна смажити яйця у шкаралупі?

Як Розігрійте сковороду, а потім акуратно вливайте по одному яйцю, щоб не пошкодити жовток. Для глазуньї це принципове. Смажте 2-3 хвилини на середньому або маленькому вогні, не накриваючи кришкою, щоб білок згорнувся, а жовток залишився рідким. Посоліть до смаку.

Курячі яйця слід мити перед їжею, щоб усунути небезпеку сальмонельозу. Крім цього, шкаралупа може бути заражена через брудні руки працівників виробництв. Саме тому слід обполіскувати яйця водою безпосередньо перед їх приготуванням.

Відправляємо яйцяСпершу прибираємо сковороду, потім зводимо вогонь до мінімуму і продовжуємо готувати смачну яєчню. Важливим є саме цей контраст між температурами. У результаті яєчня "схопиться", але не прилипне до сковороди. Сіль і приправи додаються в самому кінці приготування або під час подачі на стіл.

loading
×