Чи можна ставити в духовку сковороду тажин?

По-друге, не варто ставити тажин у духовку, адже тоді його кришка також сильно нагріється, і пара не зможе конденсуватися. Більше того, не потрібно піднімати або знімати кришку для того, щоб помішувати продукти, завдяки постійній температурі та парі страва ніколи не пригорить.29 Apr 2017

Посуд з алюмінію легкий, витримує сильне і тривале нагрівання. Такий тажин можна використовувати для смаження, гасіння, запікання в духовці. Він підходить для будь-яких плит, але на індукційну можна, можливо ставити тільки той посуд, який до цього не стикався з полум'ям газового пальника.

Тажин – Близькосхідне ноу-хау. Це сотейник з високою конусоподібною кришкою, в якому страви готуються неспішно — за кілька годин, досягаючи приголомшливої ​​ніжності, якої не можна досягти в жодному іншому посуді. Тажин – це посуд для гасіння та томлення будь-яких продуктів: м'яса, риби, овочів і навіть круп.

Страви в тажині готуються без вашої участі. Потрібно тільки покласти нарізані продукти на дно тажину, закрити кришкою і залишити на плиті на пару годин. Ні перевіряти страву, ні помішувати, ні підливати олію в процесі приготування не потрібно.

loading
×