Чи можна сушити кілька?

Увімкніть електросушарку на мінімальну температуру (40-50 градусів). Сушіть до бажаного результату. Через годину, поміняйте піддони місцями, тому що нижній піддон швидше сушиться у порівнянні з верхнім. На в'ялення кільки у разі знадобилося 2 години при потужності 520 вт.

Що стосується видів риб, то для сушіння Добре підходять тарань, чехонь, вобла, густера. Якщо ви віддаєте перевагу більшим екземплярам, ​​то можете взяти сома, ляща, судака.

Підійде карась, ялець, підліщик, окунь, судак, вобла. Сушена (в'ялена) риба – Ідеальна закуска до пива. Сушити краще не надто жирну рибу (карась, ялець, підліщик, окунь, судак, вобла). Насамперед, рибу потрібно добре промити, потім очистити від нутрощів, луску – не зчищати.

loading
×