19Тра
2023
admin / Українцям / 0 comment
Чи можна сушити кілька?
Увімкніть електросушарку на мінімальну температуру (40-50 градусів). Сушіть до бажаного результату. Через годину, поміняйте піддони місцями, тому що нижній піддон швидше сушиться у порівнянні з верхнім. На в'ялення кільки у разі знадобилося 2 години при потужності 520 вт.
Що стосується видів риб, то для сушіння Добре підходять тарань, чехонь, вобла, густера. Якщо ви віддаєте перевагу більшим екземплярам, то можете взяти сома, ляща, судака.
Підійде карась, ялець, підліщик, окунь, судак, вобла. Сушена (в'ялена) риба – Ідеальна закуска до пива. Сушити краще не надто жирну рибу (карась, ялець, підліщик, окунь, судак, вобла). Насамперед, рибу потрібно добре промити, потім очистити від нутрощів, луску – не зчищати.