Чи можна вершки для соусу додавати до кави?

часто використовую ці вершки на кухні – виходять дуже смачні страви. по перше, можна додавати в невеликій кількості в каву, в кінці готування приправити потрібний для цього суп – грибний, овочевий, суп-пюре.

Для тих, хто воліє пити кава зі вершками, експерти радять вибрати жирність не більше 10%, так як ще жирніший продукт набагато гірше розчиняється і плаватиме в чашці грудочками. Для прикраси напоїв та для збивання краще взяти вершки 30-38% жирності.

Крім підсолоджувачів можна, можливо використовувати вершкимають багатий смак і щільну текстуру. Здається, існують нескінченні запаси вершків для кава, які необов'язково містять молоко у своєму складі Такі вершки можуть посилити смак будь-якого напою.

Вершки жирністю 20% називають кавовими, тому що зазвичай саме їх додають у кава, чай, какао. Але можна, можливо пити їх та як Самостійний напій. Такі вершки підходять для кремів, вершкових заправок, підлив та соусів. У них можна, можливо запікати продукти, додавати у салати, робити на їх основі супи-пюре.

loading
×