Чи можна використовувати винний оцет для консервації?

Білий винний оцет – це м'який на смак та солодкий оцет, який знайшов широке застосування у кулінарії. Найчастіше його використовують для заправки салатів, а також як доповнення до м'ясних та рибних страв. Крім того, такий оцет можна застосовувати для приготування різних заготовок на зиму.Jul 20, 2021

Для домашніх заготовок слід зупинятись на натуральному спиртовому 9%-ному оцтідля виробництва якого використовують зерновий етиловий спирт. Він так само, як і синтетичний, безбарвний та прозорий. З ним смак ваших заготовок буде м'якшим.

Білий винний оцет є одним з основних інгредієнтів нашої кухні та використовується при приготуванні соусів, маринадів, а також для заправки салатів, риби та м'яса. Він використовується не лише для заправки салату, а й збагачує смак багатьох страв.

Винний оцет зазвичай 9%. Якщо у вас 70% оцет, то одну його частину потрібно додати приблизно сім частин води. По-друге, для розведення підійде лимонна кислота чи лимонний сік. Щоб отримати еквівалент 9% оцту потрібно 1ч.

loading
×