Чи можна вживати у їжу яйця фазанів?

У фазаних яйцях містяться вітаміни A, D, вся група вітамінів, вони дуже хороші для підвищення імунітету і стимуляції відновлювальних функцій організму, корисні вагітним і мамам, що годують. У м'ясі фазана також містяться вітаміни групи В, у ньому збалансовано вміст жирів та білків.Apr 5, 2016

У фазаних яйцях містяться вітаміни A, D, вся група вітамінів, і навіть мікроелементи – фтор, селен, цинк, залізо. Фазаньї яйця дуже хороші підвищення імунітету і стимуляції відновлювальних функцій організму. Цей продукт також дуже корисний вагітним і матерям, що годують.

М'ясо з крил і ніжок птаха чудово підходить для приготування паштету. Також вони додадуть нового цікавого смаку знайомим салатам, куди потрібне пташине м'ясо. Мисливці люблять смажити обскубаного та випотрошеного фазана повністю на рожні. Вітаміни групи B – невід'ємний елемент фазання м'яса.

Яйця фазана можуть відрізнятися за розміром та кольором шкаралупи (від сірого до болотного, в цятку або однотонні) залежно від породи птиці. Представлені у нашому магазині яйця трохи менше курячих, при цьому жовток у них більший. На смак вони дуже схожі, але у фазана ніжніший білок.

loading
×