Чи можна заливати звичайну олію у фритюр?

Запам'ятайте, що не підходять для фритюру вершкове масло та маргарин.15-Jan-2012

Для фритюра годиться майже будь-яке прозоре рафіноване рослинна олія, що не піниться при нагріванні і не має запаху.

Серед величезної різноманітності можна виділити такі олії, що застосовуються для смаження:

  • Олія каноли. …
  • Кокосове олія. …
  • Кукурудзяне олія. …
  • Бавовняне олія. …
  • Сало. …
  • Пальмове олія. …
  • Топлене олія. …
  • Оливкова олія.

Де використовують спеціальне фритюрне олія Воно відрізняється від звичайного соняшникова тим, що його можна використовувати в 3 – 5 разів довше, і воно не втратить своїх властивостей. Тобто, смачну золотисту картоплю фрі можна обсмажувати в тому самому обсязі. олії до 5 днів без ризику погіршити якість продуктів.

loading
×