19Тра
2023
admin / Українцям / 0 comment
Чи можна заливати звичайну олію у фритюр?
Запам'ятайте, що не підходять для фритюру вершкове масло та маргарин.15-Jan-2012
Для фритюра годиться майже будь-яке прозоре рафіноване рослинна олія, що не піниться при нагріванні і не має запаху.
Серед величезної різноманітності можна виділити такі олії, що застосовуються для смаження:
- Олія каноли. …
- Кокосове олія. …
- Кукурудзяне олія. …
- Бавовняне олія. …
- Сало. …
- Пальмове олія. …
- Топлене олія. …
- Оливкова олія.
Де використовують спеціальне фритюрне олія Воно відрізняється від звичайного соняшникова тим, що його можна використовувати в 3 – 5 разів довше, і воно не втратить своїх властивостей. Тобто, смачну золотисту картоплю фрі можна обсмажувати в тому самому обсязі. олії до 5 днів без ризику погіршити якість продуктів.