Чи можна заморожувати домашній Сальтісон?

Якщо ви готуєте для сім'ї, частина сальтисону можна зберігати у морозильній камері. При необхідності дістаючи і відрізаючи необхідну кількість. Звичайно, смакові характеристики після заморозки злегка змінюються, але не сильно.

Ковбаса: ковбаси, такі як сальтисон, чудово зберігаються у прохолодних, сухих та провітрюваних місцях. Але якщо вони знаходяться там довгий час, вони починають твердіти і втрачають смак. Розділивши сальтисон на порції, його зручно помістити в морозильник і діставати за необхідності.

Не можна зберігати кавун, огірки, цитрусові, салат та інші овочі та фрукти, які містять багато води.Овочі та фрукти

  • спаржу;
  • зелений горошок;
  • солодкий перець;
  • цвітну капусту;
  • помідори;
  • кабачки та цукіні;
  • морква.
loading
×