Чи можна заморожувати фарш разом із цибулею?

Так робити не можна, вважають досвідчені господині Такий спосіб заморожування псує смак м'яса. Цибуля вступає з м'ясом в окислювальну реакцію, і маса швидко пропадає. До того ж, у морозилці цибуля втрачає запах, а після розморожування на смак овоч не такий терпкий.

Якщо у вас немає таких форм, то сформуйте котлети звичайним способом, обваляйте в паніровці та викладіть на обробній дошці. Надішліть в морозильну камеру для підмерзання (приблизно на 1 годину). Котлетні заготівлі підмерзли. Вийміть їх із форм або просто від'єднайте невеликим зусиллям від дошки.

Скільки зберігати фарш із цибулею Зберігати фарш, змішаний з цибулею, не рекомендується. Краще додавати цибуля після розморожування. Але якщо продукти вже змішані, то в холодильнику можна зберігати суміш від 3 до 8 годин, а у морозилці – не більше 48 годин.

Надіслати пакети з фаршем у морозильну камеру. Можна за допомогою дерев'яної шпажки сформувати з фаршу, викладеного в пакет, квадратики та заморозити пласт фаршу у такому вигляді. Потім можна буде просто відламувати кілька квадратиків. фаршу, необхідне приготування страви.

loading
×