Чи можна заморожувати равликів?

М'ясо равликів дуже стійке до заморожування та розморожування, це дозволяє тривалий час зберігати їх у морозилці, і при цьому вони не втрачають своїх смакових якостей. Перед тим як заморозити равликів, треба ретельно почистити їх і за бажанням зварити їх. Чищення равликів починається з того, що равликів треба залишити без їжі два-три дні.

М'ясо равликів краще заморозити. Просто складіть м'ясо в пакет із застібкою, і покладіть у морозилку. Заморожене таким чином м'ясо равлики можна використовувати для смаження та гасіння.

12 місяців Термін придатності: 12 місяців при зберіганні при температурі мінус 18 ° С, після розморожування зберігати при температурі від 0 до +5° З трохи більше 12 годин. Повторно не заморожувати.

Будь-які сухі пористі матеріали, а також дрібний гравій, подрібнені черепашки та яєчна шкаралупа є неприємними поверхнями для слимаків та равликівтому добре підходить як наповнювач міжрядь.

loading
×