Чи можна заморожувати вершково сирний крем?

Заморожений вершковий сир краще зберігати в морозильній камері до двох місяців. Дотримуючись температурного режиму -18-20 градусів. Важливо пам'ятати, що заморожений крем-чіз змінює текстуру і стає неоднорідним, тому заморожувати не раджу.Apr 30, 2021

Можна заморожувати і сир, Відправивши контейнер з ним в морозилку, а за 6 годин до їжі переклавши на нижню полицю холодильника. Але є нюанс: так як він більш насичений вологою, ніж твердий, після розморожування лежить на поверхні може утворитися шар рідини.

Що заморожування робить з сиром Коли ви заморожуєте сирВін втрачає вологу і частину своєї текстури, а при розморожуванні стає більш сухим і розсипчастим. Сир може зберігатися у морозильній камері близько 6 місяців. Перед вживанням його краще перекласти в холодильник і розморозити 6-8 год.

Крем із збитих вершків і цукрової пудри також можна заморожувати. Відсадіть збиті вершки кондитерськими насадками на пергамент у формі шапочок для капкейків і заморозьте. Потім запакуйте їх в контейнер, що щільно закривається. Ці шапочки можна, можливо використовувати при необхідності в каву, чай, какао.

loading
×