Чи можна заморозити фреш?

Якщо ви приготували фреш, його потрібно випити протягом години або заморозити у морозильній камері.

А у свіжому соку їх хоч і по-максимуму, але вони гірше поглинаються кишківником. Висновок один – заморожувати і знову розморожувати апельсиновий сік, щоб з нього максимум користі.

Заморожування соків дозволяє зберегти корисні властивості напоїв без використання консервантів. Заморожений сік може стати бізнесом, адже сезонні ціни на овочі та фрукти сильно варіюються, і з цього можна, можливо отримати вигоду, тим більше що соки набагато зручніше зберігати.

Свіжовичавлений сік (фреш) зберігається недовго. Краще випити сік одразу або протягом години після приготування, зберігши його в чистому посуді із щільно закритою кришкою, у сухому прохолодному місці. Для цього відмінно підійдуть скляні банки або пляшки різного об'єму (від 0,3 літрів до 1 літра) з кришками, що загвинчуються.

loading
×