Чи можна заморозити м'ясний соус?

Соуси Ті, що залишилися після трапези соуси не варто списувати з рахунків та можна, можливо з легкістю заморозити. Але заморожувати можна тільки ті соуси, у складі яких немає вершків Вся річ у тому, що під дією низької температури у вершках відбувається відділення жиру від білкової маси.

Дуже зручно приготувати відразу багато соусу, щоб заморозити його користь у зручній тарі: силіконових формах, пластикових контейнерах або одноразових стаканчиках.

Все, соус Болоньєзе готовий. Порада: Для заморозки потрібно дати соусу охолонути і лише після цього розливати у пластикові склянки. Зберігати при температурі -18С можна, можливо до двох місяців (впевнена, закінчиться набагато раніше).

loading
×