Чи можна заморозити сирі біляші?

Білок робить тісто твердим. Тому в тісто кладемо лише жовток, але білок не викидаємо, а виливаємо у силіконову форму та відправляємо у морозилку. Коли він заморозиться, Виймаємо з форми, перекладаємо в пакет і відправляємо знову в морозилку. Там він чудово зберігається до 6 місяців. 21 жовтня 2017

Щоб розморозити біляші, потримайте їх при кімнатній температурі 1,5-2 години, а потім розігрійте на сковороді, в духовці або в мікрохвильовій печі.

Готові: розморозити протягом 15 хвилин у духовці за температури 150 градусів.

Відповідь дуже проста — дріжджова тісто можна без проблем заморожувати, а вироби з розмороженого тіста нічим не відрізнятимуться від виробів із свіжого дріжджового тіста. Заморозити таке тісто іноді дуже зручно та вигідно.

loading
×