Чи можна зберігати аджику у пластикових контейнерах?

Для зберігання аджики відмінно підійдуть невеликі баночки зі скла, які щільно закриваються, або навіть пластикові бутилки.

Харчова цінність у 100г продукту: білки – 2,1г; жири – 1,5 г; вуглеводи – 9,3г. Енергетична цінність на 100г продукту – 59,4 ккал. Термін придатності з дати виготовлення при дотриманні температури зберігання від 0 ° С до плюс (4 +2) ° С – 3 місяці. Після відкриття упаковки зберігати в холодильнику.

Зберігати поза холодильником. На 1 л перемелених на м'ясорубці помідорів – 1 склянка часникових часточок і 1-2 ст. ложки солі. Перемелені і підсолені помідори з часником витримати в тазі пару годин, щоб сіль розійшлася, не забуваючи перемішати хоча б пару разів, і розлити в стерилізовані банки.

loading
×