Чи можна зберігати цукати у морозилці?

Для зберігання у такий спосіб, цукати слід розподілити за спеціальними вакуумними поліетиленовими або зип пакетами і відправити в морозильну камеру. Розморожувати цукати зовсім не важко, варто тільки залишити їх на 6-8 годин на полиці холодильника в тій же тарі, в якій вони були в морозилці.

Так як зацукровані фрукти не дуже вибагливі, зберігати їх можна в будь-якому прохолодному місці – холодильнику, підвалі та навіть на балконі. Тару краще всього підібрати скляну, з кришкою, що щільно закручується. При зберіганні неприпустима зайва вологість, місце має бути не тільки прохолодним та темним, а й сухим.

Як і інші види цукатів, зберігати їх найкраще у скляній або керамічній ємності для сипучих продуктів, під герметично закритою кришкою. Готові цукати з вишні можна їсти просто так, як корисну та смачну насолоду.

loading
×