Чи можна зберігати сиропи у холодильнику?

Випаровуванням сприяє те, що сиропи, як правило, не зберігаються в холодильниках – вони стоять на полицях у барі, на стелажах магазинів чи просто на кухні. Т. е. у приміщеннях, де температура рідко опускається нижче 20о.

поки що сироп зберігається у водонепроникному контейнері та при належній температурі, його необхідно охолодити. У холодильнику продукт можна, можливо тримати протягом кількох місяців (від 3 до 6 місяців). При охолодженні сиропу термін зберігання може становити до одного року.

Максимально уникайте високої вологості, тепла та прямих сонячних променів. Зберігати у сухому місці. Рекомендований термін зберігання після розтину пляшки не більше 3-х місяців.

Цукровий сироп домашнього приготування, як правило, зберігається у холодильнику тиждень. Якщо додати до сироп трохи лимонного соку чи горілки, він буде зберігатися трохи довше. У зіпсованому сиропі з'являються бульбашки повітря. Якщо ви бачите їх, це зазвичай означає, що сироп почав тинятися і зіпсувався.

loading
×