Чи потрібна олія для сковороди з антипригарним покриттям?
Сковорідки з антипригарним покриттям – ідеальний варіант для тих, хто стежить за своїм здоров'ям, намагається харчуватися правильно та уникає споживання термічно оброблених рослинних жирів. Адже додаткового додавання масла жару такого посуду не потребує.
Навіть якщо вам удалося придбати якісну сковороду з антипригарним покриттям, фахівці настійно рекомендують додати на її поверхню невелику кількість жиру, навіть небагато буде достатньо. Мінімальної присутності жиру буде достатньо для приготування смачних страв без найменшої шкоди здоров'ю.
Саме антипригарна сковорода дає можливість готувати взагалі без олії або використовувати його мінімальну кількість, при цьому балуючи себе смачною їжею.
Перед першим використанням добре вимийте посуд із миючим засобом, витріть насухо. Потім злегка змастіть поверхню олією чи жиром – це підготує антипригарне покриття для використання. Якщо на посуді є стікери та наклейки, видаліть їх, змочивши теплою водою і акуратно протерши м'якою стороною губки.