Чи потрібно чистити камамбер сир?

Корочка Камамбера так само їстівна, як і м'якоть. Не треба зрізати її та викидати. Нехай вас не лякає білий або сірий наліт – це та сама пеніцилінова пліснява, яка за останнє століття врятувала мільйони людей.

Як є: камамбер потрібно заздалегідь вийняти з холодильника та нарізати на порційні шматки як пиріг. Потім його потрібно залишити при кімнатній температурі, щоб він трохи підтанув. Зазвичай його подають з горіхами, фруктами, свіжим багетом та зеленню. Камамбер додають у випічку, салати та використовують у десертах.

Камамбер не можна є холодним! У жодному разі не подавайте до столу цей продукт із холодильника і тим більше не їжте його в такому вигляді. Перед нами досить вибагливий вид сиру, якому потрібно як слід зігрітися.

Найбільшу шкоду людям, які страждають на алергію, може завдати сир з пліснявою. камамбером, Брі, дорблю та інші, пише aif.ru. Такі сири можуть виділяти токсичні речовини. Тому продукт протипоказаний ще й дітям до п'яти років, вагітним та дорослим людям, у яких є проблеми ШКТ.

loading
×