Чи потрібно чистити курячі шлунки?

Підготовка курячих шлунків до обробки Плівку та жировий наліт перед приготуванням люду з курячих пупочків необхідно видалити. Перед очищенням курячих шлунків варто провести підготовку, вона значно підвищить швидкість робіт, а сировині додасть м'якість, що добре вплине на кінцеву страву.

1:385:38Suggested clip 45 secondsЯк чистити курячі шлунки – YouTubeYouTubeStart of suggested clipEnd of suggested clip

Скільки варити курячі шлунки до готовності Шлунки молодих курок готуються 30-40 хвилин на тихому вогні під кришкою, у скороварці – 20 хвилин після закипання. Перед смаженням або гасінням субпродукт варіть до напівготовності не менше 20 хвилин. Готові шлунки дозволяється зберігати в холодильнику до 4 діб.

Курячі шлунки – субпродукт, який отримують при обробці тушок курей та курчат. Їх їдять як самостійну страву або складову інших страв. Трохи популярні через поживність і користь, особливий смак, доступність. Складаються з потужних м'язів, тому потребують тривалої термічної обробки.

loading
×