Чи потрібно мочити тріску?

Щоб тріска не прогоріла. перед приготуванням на грилі замочуйте тріску для копчення у воді на 20 хвилин, щоб вона довше віддавала дим та аромат вашим стравам.Jun 1, 2022

Для тривалого копчення рекомендуємо кожні 30 хвилин додавати свіжу тріску для надання насиченого смаку з серпанком. Приблизно 2-3 жмені тріски успішно віддають свій аромат протягом 1 години. Змочувати тріску не обов'язково.

Основним завданням при підготовці деревини до копчення є доведення вологості у матеріалі до необхідного відсотка. Занадто мокра тріска даватиме нерівномірний дим з високим вмістом канцерогенів, а пересушена швидко згорятиме. Для підготовки потрібно замочити тріску у воді на 3-4 години.

Букова тріска забезпечує гарний колір птиці та ягня.

loading
×