Чи потрібно розморожувати картоплю?

Розморожувати картоплю не потрібно. Співвідношення картоплі та олії має бути 1:10 і одна порція картоплі не може бути обсмажена двічі. Температура олії не повинна бути нижче 175-190 градусів, а після приготування картоплю необхідно відразу подавати, попередньо посоливши.

Як варити заморожену картоплю Викладіть заморожений картопля в киплячу воду і підсоліть. Не потрібно його розморожувати заздалегідь! Варіть до м'якості на середньому вогні. З такої картоплі найкраще приготувати пюре.

Посмажте заморожену картоплю фрі на сковороді. Після закипання олії опустіть у сковороду невелику порцію замороженого картоплі. Олія повинна повністю покривати шар картоплі. Обсмажуйте 5-8 хвилин|мінути| до золотистого кольору.

Якщо ж бульби перебували на морозі тривалий час, то після розморожування вони швидко стають млявими, починають гнити. Тому розморожують їх лише за необхідності. Морозиво картопля, незважаючи на незвичайний смак, цілком їстівна та поживна.

loading
×