Чи потрібно розморожувати заморожені перці?

Фаршований перець дістати з морозилки, помістити вертикально в каструлю і залишити на час, поки ви займаєтеся приготуванням соусу. Перці трохи відтануть, але залишаться замороженими. Спеціально розморожувати їх не потрібно!

Для цього їх потрібно розморозити найбільш щадним способом – на верхніх полицях холодильника. Залишіть овочі години на три там, після чого акуратно промокніть серветкою від зайвої рідини, наріжте, якщо потрібно, і змішайте з рештою інгредієнтів салату (з пекінською капустою або айсбергом).

Готові перці остудіть (можна, можливо залишити їх просто в каструлі або викласти в тарілку до кімнатної температури. Потім викладіть порційно в контейнери або пакети і охолодіть в холодильнику 2-3 години. Після цього накрийте кришкою контейнери, щільно обмотайте їх пакетом або харчовою плівкою і відправляйте в морозилку.

loading
×