Чи потрібно розпушувати горох?

Під час вирощування гороху добре розпушуйте грунт 2 рази на тиждень через півгодини після поливу, глибина розпушування – 3-4 смТоді волога не буде застоюватися, а коні зможуть отримувати кисень.

Паростки гороху можна вживати як самостійний продукт, можна, можливо додавати в салати зі свіжих овочів і так звані теплі салати. З проростками готують супи, каші та пироги.

Прищипувати горох треба тільки тоді, коли рослина підросте до 20-25 см. Процедуру слід проводити рано-вранці: це важливо, щоб «ранка» встигла підсохнути, і рослина не захворіла.

Горох та інші родинні рослини необхідно підв'язувати не тільки для того, щоб вони компактно вміщалися на городі серед інших культур, але й були менше схильні до хвороб і нападу шкідників.

loading
×