Чи потрібно варити ребра перед запіканням?

1,5 години Розігріти духовку до 160 градусів та запікати ребра протягом 1-1,5 години, іноді змащуючи їх соусом. Якщо поверхня м'яса сильно зарум'янюється, можна накрити фольгою.

– добре промийте свинячі ребра перед закладкою у каструлю; – води додайте стільки, щоб реберця в ній вільно плавали; – соліть реберця в кінці приготування, за 5 хвилин до кінця варіння; – свинячі ребра варяться за часом приблизно 50 хвилин.

Як видаляти плівку з реберець?

  1. Підчепіть плівку у кістки столовим ножем.
  2. Підніміть плівку ножем, відтягуючи її, доки вона не лусне.
  3. Утримуючи куточок плівки паперовим рушником, зніміть її з усієї площини реберець.
  4. Намагайтеся зняти плівку одним шматком, а якщо вона лусне, видаліть її частини окремо.
loading
×