Чи потрібно закушувати пиво?

Сильне пошкодження шлунка – потрапляючи в порожній шлунок, спирт пошкоджує слизову оболонку. Це одна з основних причин, чому потрібно закушувати алкоголь обов'язково. Як показали дані досліджень, міцність напою або сорт пива не впливають на швидкість впливу на слизову оболонку шлунка.24 Jun 2021

Закушуючи гостре спиртне, надто солоною їжею, будьте впевнені — у результаті ви вип'єте набагато більше, ніж планували. Тут усе просто. Сіль затримується в організмі, викликаючи спрагу. А коли під рукою, наприклад, одне тільки пиво, В результаті їм ви і станете «заглушувати» зневоднення.

На думку дієтологів, а вони поганого не порадять, пиво – той же алкогольний напій, і його обов'язково треба закушувати, хоча б тому, що жири, що містяться в їжі, бережуть організм від отруєння і відтягують процес сп'яніння.

Представляємо вам варіанти смачних та некалорійних закусок до пива, які добре підійдуть до дружніх зустрічей за пляшкою пінного.

  • Відварені креветки Найбільш дієтична закуска до хмільного напою – відварені креветки. …
  • Раки …
  • Кальмар …
  • В'ялена, копчена або сушена риба.
  • В'ялене м'ясо …
  • Вуха свинячі.
  • Попкорн

2 Apr 2022

loading
×