Чи потрібно замочувати рис для плову?

Для приготування плову замочувати та промивати слід усі сорти рису, включаючи попередньо оброблені парою.Jan 5, 2015

4 годин Треба замочувати, але правильно Рис для плову треба замочити без попереднього ретельного промивання. Витримують крупу у воді від 1,5 до 4 годин. При цьому воду потрібно добре посолити. Секрет у тому, що вода для замочування має бути неодмінно гарячою, близько 60 градусів.

Висновок перший, що лежить на поверхні – слід замочувати Мал за температури води 60С. Другий – у окропі краще не замочувати. Але при цьому я маю сказати, що якщо замочувати Мал в холодній воді, але більш тривалий час, результат буде майже таким же хорошим, як при замочуванні в гарячій воді.

Чи потрібно замочувати рис? Це можна, можливо зробити, якщо ви хочете скоротити час варіння. Однак тримати Мал у воді доведеться 30-60 хвилин. Якщо ви замочили Мал на годину і він увібрав усю воду, варити його потрібно всього 5 хвилин.

loading
×