Чи потрібно зливати перший бульйон із курячих ніжок?

Ароматний курячий бульйон можна приготувати і зі звичайних курячих стегенець, але бажано злити перший бульйон, тому що в ньому будуть утримуватися всі непотрібні компоненти: антибіотики, ліки тощо. May 18, 2020

Білок прилипатиме саме до неї. Крім того, цибулина зробить бульйон ароматнішим. Таким чином, зливати першу воду при варінні бульйону абсолютно необов'язково.

Краще злити першу воду, якщо ви готуєте для дуже літніх чи дуже маленьких людей. Справа в тому, що їх системи травлення працюють дещо по-іншому, і первинний бульйон може погано засвоюватись. Отже, все дуже просто: якщо м'ясо було вирощене промисловцями, то зливати первинний бульйон справді необхідно.

— Щоб прибрати це хімічне навантаження, непотрібні стимулятори та гормональне тло, перше бульйон зливається. Але не потрібно варити перший бульйон годинами. Достатньо лише довести воду до кипіння. Так м'ясо не втратить смакові якості, зате з нього піде вся хімія, якій була напхана бідна тварина.

loading
×