Чи потрібно зливати воду після варіння яєць?

Надлишок мінеральних солей призводить до виникнення хвороб і навіть загибелі рослин, тому від поливу водою після варіння яєць у цьому випадку краще відмовитись. Удобрювати «яєчною» водою також не можна й деякі кімнатні рослини — а саме камелію, азалію, гортензію, фіалку та пеларгонію.

В процесі варіння яєць кальцій частково виварюється із шкаралупи, насичуючи воду, і замість того, щоб зливати збагачену корисними мікроелементами воду у раковину, її можна остудити та використовувати для побутових потреб, зокрема, для поливання кімнатних рослин.

Воду після варіння можна, можливо використовувати. Експерти сказали, де її можна, можливо застосувати. Яєчна шкаралупа містить фосфор, калій, сірку, азот, залізо, магній та карбонат кальцію. Саме останній дуже корисний для кімнатних рослин та деяких культур на городі.

Якщо ви після варіння яєць виливаєте воду в раковину, радимо позбутися від цієї звички. При дії високої температури карбонат кальцію і мінеральні солі, що вдосталь містяться в шкаралупі, виділяються в воду. Така рідина стане чудовим добривом для кімнатних рослин.

loading
×